RibraFit priser

RibraFit tilbyder alle nye kunder hele tre måneders prøveperiode til 299 kr./md.
Efter tre måneder er det antallet af aktive klienter, som afgør din pris.
I alle vores prispakker har du fuld adgang til ALLE funktioner.
Vi har ingen binding, og du kan opsige fra måned til måned.

Opstart
OPSTART: Uforpligtende - og LANG - prøveperiode på RibraFit

Få adgang til den fulde version af RibraFit i hele 3 måneder.
Uforpligtende. Uden binding. Og uden skjulte gebyrer.
Passer RibraFit dig ikke, stopper du bare. Uden brok fra os.

Matcher RibraFit derimod også dine behov som personlig eller online-træner,
fortsætter du derefter blot dit abonnement, som automatisk tilpasses en af nedestående prispakker.

299 kr.
/måned *

JA TAK - sæt gang i min uforpligtende prøveperiode.

Efter prøveperioden

Passioneret Personlig Træner
BASIC BUSINESS

0-5 klienter


Ingen binding:
Opsig fra måned til måned.

399 kr.
/måned *
Ambitiøs Personlig Træner
GROWING BUSINESS

6-15 klienter


Ingen binding:
Opsig fra måned til måned.

799 kr.
/måned *
Professionel Personlig Træner
FULL BUSINESS

16-5000+ klienter


Ingen binding:
Opsig fra måned til måned.

1499 kr.
/måned *
* Alle priser er eksklusiv moms.
Jeg vil gerne i gang nu

Vores kunder elsker os

Det vil du også komme til...

Maja Winther Hagens, personlig træner i Fitness World

"Jeg bruger RibraFit som både træner og klient. Det er let og overskueligt i begge roller. Det tager fx ingen tid at lave et program. Og selv om det koster penge, sparer jeg tid på programlægningen - og så får jeg tid til flere kunder. Det er til glæde for både mig og mine klienter.

Jeg kan varmt anbefale at prøve det. Faktisk har jeg spekuleret på, hvorfor jeg ikke sagde ja til det noget før..."

Klaus Ladegaard, personlig træner hos Back2Basic

"RibraFit har gjort mit arbejde med klienter meget nemmere, da alt foregår på selve siden. Det er let og ligetil at lave både kost- og træningsprogrammer, og smart at der er tilkoblet videoer til hver øvelse.

Kost- og træningsprogrammer er koblet op på hver enkelt klient, hvilket gør det nemt og hurtigt at foretage ændringer i planerne. Det er super nemt at klienterne laver deres opdatering direkte på siden, så jeg kan gå ind og læse den.

Ligeledes foregår al kommunikation også her - igen gør det bare arbejdet meget nemmere. Jeg har også fået rigtig god respons fra mine klienter, som alle synes det er super fedt, at de kan se deres fremgang på siden, samt starte træningspas direkte på telefonen, som guider dem igennem træningen.

Samlet set anbefaler jeg i den grad RibraFit til andre!"

Usikker på om RibraFit er noget for dig?

Tøv ikke med at kontakte os og få svar på dine spørgsmål, eller book en demo.

9 stærke grunde
til at vælge RibraFit

Gør dit job som træner enkelt, inspirerende og indbringende

Slip for autogenererede kostplaner med RibraFit
Slut med generelle one size fits all-samlebåndsløsninger: Design i stedet selv dine kostplaner, på den professionelle måde, så de matcher din enkelte klients behov – ift. målet med træningen. RibraFit rummer allerede et omfattende fødevarekartotek: Tilføj – eller fjern – frugt, grøntsager, gryn, nødder, kød m.v. til din klients kostplan. Tilføj også dine egne favoritter på listen.

Skabt til både personlige og online-trænere
Så let driver du din forretning: Uanset om du personligt møder, coacher og træner dine klienter – eller hjælper dem online; fx fra den anden side af jorden – giver RibraFit dig alle nødvendige værktøjer samlet ét sted. Perfekt for dig, som foretrækker en professionel, personlig og overskuelig platform til det hele.

RibraFit motiverer dine klienter
Glæd dig til glade, motiverede klienter. Med RibraFit er 'selvmotivation' nemlig en integreret og indbygget del af platformen. Mens klienterne træner, noterer de fx løbende "antal kg løftet"; og straks ser de vægtgrafen samt deres egen personlige fremgang. Resultat: De får inspiration og opmuntring ift. at gennemføre målet med deres træning. Også positivt for bundlinjen i din forretning.

En 100 % dansk platform
Får du brug for hjælp, et godt råd – eller spekulerer du på, hvordan du får det optimale ud af RibraFit – er vi altid i nabolaget. Rikke og Brian står bag RibraFit (hils på dem her), og de svarer hurtigt og seriøst på dine henvendelser. RibraFit udspringer af det danske træningsmiljø; så tættere kommer du ikke på din helt egen gør-det-selv-platform.

Tjen mere med RibraFit
Du afgør det selv: Enten nyder du bare den ekstra tid, RibraFit giver dig – fordi alt er samlet ét sted og sparer dig besvær og tid. Eller også bruger du noget af din ekstra tid på at hjælpe endnu flere klienter som deres personlige eller online-træner. Win-win: Større indtjening til dig. Og mindre stress.

Brugervenligt og lavpraktisk i hverdagen
Enkelt, professionelt og ligetil: Godt nok bruger Fitness Institute – DK’s mest professionelle træneruddannelse – RibraFit i deres undervisning. MEN du behøver heldigvis ikke sidde flere uger (eller blot minutter) på skolebænken for at finde ud af RibraFit: Både du og dine klienter vil let og intuitivt gå i gang med platformen. Uden at spilde tiden på uforståelige og overflødige funktioner – eller en unødvendigt kompliceret opbygning af platformen.

Sov trygt – og vågn frisk op igen i morgen
Du skal gøre dig umage for at glemme noget ... når RibraFit er en del af din trænerbusiness: Du bliver automatisk opdateret på alt nyt vedrørende din klient – beskeder; bookinger i kalenderen; overskredet betaling; udløb af abonnement; fremskridt siden sidst m.v.
Læg trygt hovedet på puden igen i aften: Du har styr på det.

RibraFit præsenterer DIG professionelt og personligt for klienterne
Fra dit logo til dit firmanavn: Tilpas RibraFit-platformen, så dine klienter møder din forretning, når de logger på. Har du endnu ikke navn og logo, starter du bare uden – og uploader dem til RibraFit senere. Videobiblioteket instruerer og guider klienterne via en omfattende mængde øvelser – og alle de enkelte filmklip kan du også udskifte med dine egne: Knyt klienterne tæt til dig med personliggjorte instruktionsvideoer.

Få fuld adgang til ALT – uanset størrelsen af din business
Som RibraFit-bruger er du sikret et prisloft på abonnementet – så du maksimalt investerer 1.499 kr./mdr. ekskl. moms. Uanset hvor stor succes – og hvor mange kunder – du har. Nyd alle fordelene ved RibraFit for helt ned til 399 kr./mdr. ekskl. moms (jf. prispakkerne ovenfor) – og endda blot 299 kr./mdr. under prøveperioden.