FAQ

Få svar på de mest stillede spørgsmål til RibraFit hér


Er RibraFit i virkeligheden kun – eller mest – for online-trænere?
Nej. RibraFit passer til dig, uanset om du er ’træner fra distancen’ som online-træner – eller om du er fysisk til stede i træningslokalet, mens din klient træner.
RibraFit er som platform skræddersyet til begge typer trænere – og klienter. Og du kan se samtlige klienter under ét faneblad. Eller splitte dem op efter ’fysiske’ og online-klienter.

Kan jeg få autogenererede (automatiske) kostplaner i RibraFit?
Nej. Og det er med vilje. RibraFit henvender sig til ambitiøse og seriøse personlige trænere (og online-trænere), som allerede har den nødvendige indsigt i kost og ernæring – og som foretrækker selv at sammensætte kostplaner til deres klienter.
RibraFit rummer til gengæld et omfattende fødevarekartotek – som gør det let for dig at finde og udvælge det, du ønsker. Du kan også altid selv tilføje flere varer, hvis dine personlige favoritter mangler.
Når du har sammensat kostplaner og måltider, kan du gemme dem – og fx genbruge dem til en anden klient, som passer ind i profilen.

Kan jeg uploade og bruge mine egne træningsvideoer?
Ja. Styrk relationen til dine klienter – og udskift (evt. gradvist) træningsvideoerne i RibraFits store videobibliotek med dine egne:
Gør videoerne personlige – også over for klienterne.
Sammensæt hele træningsprogrammer med supplerende videoer – med dig selv i hovedrollen.

Er jeg nu bundet til RibraFit – i fx 3, 9 eller 12 måneder?
Nej. Vi skal have et godt forhold til hinanden – så ønsker du at opsige abonnementet, kan du gøre det fra måned til måned. Uden brok og sårede beskeder fra os.
Derfor betaler du kun én måned forud ad gangen – så en eventuel opsigelse træder i kraft med det samme. Og uden at du bliver trukket yderligere.

Andre steder er prisen på mit abonnement steget, jo flere klienter jeg fik – gælder det også hér?
Nej. RibraFit straffer dig ikke for at have succes og mange klienter. Hér passer du i stedet ind i én af tre abonnementspakker (se priser og abonnementer hér).
Så du betaler blot én fast prispakke – og har du fx 358 klienter, betaler du ikke mere, end da du havde 16.
Du kan se sådan her på det: Jo flere klienter du har, jo billigere bliver dit RibraFit-abonnement pr. klient. Sæt i gang ...

Tilbyder I en app?
Nej. RibraFit er lavet som et website, og når klienterne logger møder de en meget mobiloptimeret side, hvorfra de kan se deres programmer, taste deres løft og kommunikere nemt med dig som træner.
Hvis du gerne vil have at systemet skal fremgå som en app, så anbefaler vi, at du får dine klienter til at tilføje RibraFit som "hjemmeskærm" på mobilen.